Izoterm Albania
Home Rreth Nesh English
Get the Flash Player to see this rotator.

Informacion

Kompania ALBA- ROAD sh.a. është prezente në tregun shqiptar nga qershori i vitit 1996, duke startuar fillimisht me prodhimin e polisterolit EPS me markën IZOTERM®.

Investimi në ketë linjë prodhimi përbënte një risi për kohën sepse polisteroli ishte një material që nuk njihej nga ndërtuesit dhe standardet e ndërtimit ishin të prapambetura. Pozicionimi në treg i IZOTERM® ka qenë dominues si rezultat i investimeve të mëdha në teknologji të reja, inovacionit dhe organizimit.

Kompania ka në filozofinë e saj zhvillimin e tregut në mënyrë të vazhdueshme, dhe ka arritur me përpjekje të mëdha që polisteroli, si material bazë për efiçiencën e energjisë në ndërtesa, të klasifikohet në vendin e duhur. Krijimi i produkteve të reja cilësore, aplikimi i standardeve konform Normes Europiane EN13163, jane faktorët kryesore që kanë ndikuar në zhvillimin e tregut dhe pozicionimin si lider të IZOTERM®. Kompania është e çertifikuar me Standardin ISO 9001-2008.

ALBA – ROAD sh.a. përveç produkteve të prodhuara në fabrikat e saj, është distributore e disa kompanive globale si: DOW, SIKA, BASF, si dhe kompanive rajonale: THRACE, PLASTIKA KRITIS, BITULINE, BAUER etj.

Kompania kryen dhe sipërmarrje punimesh të specializuara ndërtimore, si: termohidroizolimi, riparimi, mbrojtje, etj.
Objektivi i kompanisë është ofrimi i një servisi të plotë për operatorët e industrisë së ndërtimit me produkte të teknologjisë së lartë, të shoqëruar me asistencë teknike të specializuar.

Produktet që ne ofrojmë kanë një spektër të gjerë përdorimi në ndërtimet civile, industriale, infrastrukturë (rrugë, tunele, ura, HEC, porte, aeroporte, landfill, impiante përpunimi ujrash, etj.). Për çdo sektor të industrisë së ndërtimit ne ofrojmë mbulim të plotë me produkte të cilësisë më të mirë dhe çmime konkuruese.

NewsProdhimet e reja Izodekor-Izolime dhe Sisteme Dekorative
IZOTERM® ka instaluar një linje për prodhimin e një game të gjerë të produkteve dekorative të cilat mundësojnë krijimin e stileve të ndryshme sipas preferencave për fasadat e ndërtesave....

Emri tregtar i produkteve është IZODEKOR (Izolime dhe Sisteme Dekorative).
 
 
Dow Bauer Thrace Bituline Ejot
Sika Basf Polieco Plastika Kritis
 
  follow us
  Facebook Twitter You Tube Blog Linkedin
 

Izoterm Albania - per Ndertesa me Standart

Home

|

Rreth Nesh

|

Produktet

|

Aplikimet

|

Publikime

|

Galeria

|

Kontakte

|